Університет зацікавлений у залученні студентів до проєктів з розвитку Івано-Франківська

Меморандум про партнерство підписали сьогодні Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради. Продовжуємо довгострокове співробітництво розвитку молодіжної політики та спорту. Під час зустрічі з нагоди підписання меморандуму керівник Департаменту наголосив на необхідності оживити роботу з новою командою у молодіжному середовищі.

«Ми маємо кілька напрямків, які хочемо пожвавити. Перше: активізувати креативну молодь, яка могла б бути задіяною в різноманітних процесах. В умовах співпраці з органами влади молоді люди могли б навчатися практично, чого вони не можуть отримати на лекційних заняттях. Для нас буде важливо зберегти програми, які в нас є, в першу чергу патріотичного виховання. Нам будуть потрібні активні студенти, які будуть брати на себе відповідальність, очолювати якісь мікрогрупи, працювати зі шкільною молоддю і рухатися вперед», – заявив Віталій Матешко, керівник Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської.

Ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда запевнив партнерів у тому, що університет, як і раніше, готовий до співпраці і готовий допомагати та закликав місто долучатися до спільної підтримки існуючих програм та ініціатив, які Прикарпатський університет пропонує своїм студентам, майбутнім фахівцям, які будуть задіяні в різних галузях життєдіяльності Івано-Франківська.

«Прикарпатський університет – найбільший платник податків до міського бюджету. Важливо думати над тими ініціативами, які будуть показувати студентам, що залучення їх до життя і розвитку міста дає їм умови для розвитку», – наголосив Ігор Цепенда.

Під час церемонії підписання меморандуму про партнерство сторони погодилися, що першочерговим завданням зараз є скомунікувати групи людей, які готові рухатися разом далі.

????????????????????????????????????