Академічна доброчесність як елемент формування культури законності в студентському середовищі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

25 травня 2021 р. відбулося чергове заняття університетської школи академічної доброчесності – у форматі онлайн-семінару, який провели Комісія з питань етики та академічної доброчесності разом із Студентським Сенатом і кафедрою теорії та історії держави і права та студентами Навчально-наукового Юридичного інституту.

На семінарі виступили проф. Сергій Адамович, завідувач кафедри теорії та історії держави і права, студентка групи ПР-14 Марта Іванчук, заступниця генерального директора ОТБ «Галичина» п. Юлія Юзьків, які представили інформаційні буклети, онлайн-гру «Непідкупність», а також відеоролики, підготовлені студентами університету в співпраці з телебаченням «Галичина» у рамках проєкту «Академічна доброчесність як елемент формування культури законності в студентському середовищі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника». Проєкт реалізується за кошти Посольства Королівства Нідерландів в Україні та підтримки ЛМГО «Центр культурного менеджменту». Модерував захід проф. Олег Жерноклеєв, завідувач кафедри всесвітньої історії, голова університетської Комісії з питань етики та академічної доброчесності.