Пізнавальна розмова на ОТБ «Галичина» про стан викладання предмету «Історія України» у закладах освіти

31 січня 2023 р. доцент кафедри історії України і методики викладання історії Олег Єгрешій спільно з доктором історичних наук, професором Київського національного університету будівництва і архітектури Василем Деревінським та вчителькою історії ліцею № 16 м. Івано-Франківськ, керівником методичного об’єднання вчителів історії м. Івано-Франківськ Оленою Ковтун в рамках телевізійної програми «Про головне в деталях» обласного телебачення «Галичина» взяв участь у телепередачі присвяченій проблемам викладання історії у закладах загальної середньої освіти та закладах передвищої і вищої освіти України.

Під час телепередачі розглядалися такі питання: вага історичних знань для молодого покоління українців; проблеми викладання історії України у середніх навчальних закладах м. Івано-Франківськ; стан викладання дисципліни «Історія України» у вишах нашої країни; рішення МОН України про виключення предмету «Історія України» з переліку загальнообов’язкових при складанні НМТ у 2023 р.

Детальніше тема розмови на сайті телепрограми «Про головне в деталях» обласного телебачення «Галичина» за посиланням: https://www.facebook.com/galtv.if.ua/videos/892125715365542