Викладачі кафедри хімії беруть участь у проєкті технічної допомоги ЄС

1 листопада розпочалася реалізація проєкту технічної допомоги ЄС на тему «Моніторинг об’єктів навколишнього середовища в контексті Європейської інтеграції» № 101127251, який виконується в рамках програми Еразмус+, напрям Жан Моне Модуль. Виконавцями проєкту є викладачі кафедри хімії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: координатор проєкту Ольга Хацевич – доцент кафедри хімії, к.т.н; Сергій Курта – професор кафедри хімії, д. т.н.; Софія Федорченко – доцент кафедри хімії, к.т.н; Ігор Микитин – доцент кафедри хімії, к.т.н.

Метою проєкту є популяризація досвіду ЄС у сфері екологічного контролю, європейських принципів екологічної безпеки та громадської ініціативи, що необхідні Україні, яка обрала невідворотний курс на євроінтеграцію.

Проєкт сприятиме формуванню європейського рівня екологічної культури і права серед молоді. Це допоможе привернути увагу громадськості до екологічних проблем та їх впливу на якість життя. Одним із практичних результатів проєкту буде активна просвітницька робота з молоддю, нові навчальні матеріали, наукові публікації. Для залучення активної студентської молоді до співпраці в межах проєкту на кафедрі хімії команда презентувала тематику, мету та завдання розпочатого проєкту.

Усіх зацікавлених даною тематикою та з пропозиціями і побажаннями просимо звертатися за електронною адресою: chemistry@pnu.edu.ua