Запрошуємо приєднуватися до проєкту «Я знаю все про права споживача»!

Спільний проєкт Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області «Я знаю все про права споживача», що реалізується в межах Меморандуму про співпрацю для посилення практичної складової освітнього процесу, підвищення правової грамотності та розвитку споживчої освіти та культури. Учасниками проекту є здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, провідні фахівці, керівники та спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

В межах проєкту будуть розглянуті питання, що стосуються суб’єктів споживчої політики, основних видів державного контролю, його впливу на  безпеку життєдіяльності, основні засади державного регулювання рекламної діяльності в Україні, особливості контролю за дотриманням антитютюнового законодавства.

Слухачі матимуть змогу поглибити знання щодо ролі Держпродспоживслужби та її впливу на процес захисту прав споживачів в Україні, знання, які допоможуть захищати власні права та інтереси, обирати якісний та безпечний товар, знання про антитютюнову стратегію Держави, роль Держпродспоживслужби у зниженні рівня вживання тютюноваих виробів, обмеження до них доступу дітей та інші особливості дотримання антитютюнового законодавства.

Результатом  реалізації проєкту буде формування відповідальної споживчої культури та правової грамотності в учасників освітнього процесу стосовно власних прав споживача.

Запрошуємо приєднуватися до проєкту!

Час та місце проведення: щочетверга (23.11.2023 р., 30.11.2023 р., 07.12.2023 р., 14.12.2023 р.) , аудиторія 25 (на переході з головного корпусу в корпус гуманітарних наук), початок о 13.50.

Для тих, хто немає змоги відвідати проєкт особисто, передбачена можливість підключення для онлайн трансляції за посиланням (Zoom):

https://us02web.zoom.us/j/81306479302?pwd=Q1JId2tWYWlxejhKWm1SOGhFcWl4UT09

Meeting ID: 813 0647 9302

Passcode: *0&^8HfR