Переможці Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

28 листопада на кафедрі управління та бізнес-адміністрування Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

У олімпіаді брали участь студенти 2, 3, 4 курсів ОР бакалавра, які навчаються на спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Рішенням журі було обрано 3 переможці: 1 місце – Іванна Озарків (студентка групи ПУА-41); 2 місце – Максим Осадчук (студент групи ПУА-21); 3 місце – Мар’яна Горобець (студентка групи ПУА-21).

Голова журі – кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри управління та бізнес-адміністрування Ірина П’ятничук та заступник голови журі – кандидат економічних наук, заступник директора ІПОДП з наукової роботи Ірина Боришкевич вручили грамоти та подарунки призерам, а всім учасникам сертифікати.

Щиро вітаємо учасників і переможців олімпіади! Бажаємо подальших успіхів у навчанні і віри у свої сили! Нехай це стане для Вас ще однією сходинкою до досягнень!