Різдвяно-новорічні подарунки для дітей-сиріт і дітей з обмеженими можливостями

Напередодні Різдвяних свят, кожен українець очікує справжнього дива – закінчення війни. А кожна дитина мріє про подарунок. Шановні студенти і викладачі, випускники нашого Факультету історії, політології і міжнародних відносин, у переддень різдвяно-новорічних свят ви стали справжніми чарівниками! Вам вдалося засвітити вогники щастя в очах і серцях дітей, адже кожна дитина заслуговує на Різдвяне Диво. Вже протягом 22 років наш Факультет опікується сиротами містечка святого Миколая і дітками з проблемами опорно-рухового апарату Навчально-реабілітаційного центру 2. Зараз, коли війна триває, дуже важливо залишатися добрими людьми. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 37 753 гривень. Закуплено розвивальні тренажери для дітей з проблемами опорно-рухового апарату, навчальні конструктори, розвивальні ігри, квілінг, кольоровий папір, олівці, фарби, книги, розмальовки і т. п. Діти-сироти отримали омріяні подарунки: ляльки, колиски, машинки, конструктори, ігри, м’ячі, книги, набори для творчості, залізну і шосейну дороги, дитячі футбол і хокей, морський бій, пазли і т. п. Також закуплено памперси, носки і рукавиці, спортивні костюми, курточку, дитяче взуття, зубні пасти і щітки, шампуні, мило, олійки, рушники і т. п. Для сиротинця придбано пральні порошки, засоби для миття посуду і прибирання. Усі діти отримали цукерки, печиво і мандарини!

Висловлюємо вдячність випускникам нашого Факультету історії, політології і міжнародних відносин, які багато років приєднуються до цієї акції. Ви залишаєтеся в нашій факультетській родині. Особлива вдячність офіцерам і солдатам Збройних сил України, які є не тільки нашими охоронцями на фронті, але і ангелами для дітей-сиріт! Ви – для нас приклад і гордість!!!

На свята дітки мріють про казку, особливо ті малюки, що позбавлені батьківського піклування. Цю казку їм подарували студенти художньої самодіяльності нашого Факультету. Для більшості студентів це був перший досвід. Але хвилювання минулося, коли вони побачили щасливі очі цих крихіток і їх непідробний сміх.

Кожен, хто долучився до цієї акції, став добрим Миколаєм для дітей))) Ви вкотре довели, що чужих діток не буває! Міцного здоров’я, успіхів у всіх справах, Божої опіки на всіх дорогах життя!!!

P.S. Чеки про оплату додаються.