Магістратура спеціальності 032 “Історія та археологія” чекає тебе!

Магістратура спеціальності 032 “Історія та археологія” чекає тебе! Саме під таким лозунгом 1 квітня була проведена зустріч професорсько-викладацького складу кафедри всесвітньої історії та кафедри історії Центральної та Східної Європи і спеціальних галузей історичної науки зі студентами IV курсу спеціальності 032 “Історія та археологія”.

Гарант освітньої програми О.С. Жерноклеєв розповів про особливості програми. Поінформував студентів про обовязковий цикл дисциплін та вибірковий. Також розповів про викладачів, які читають ті чи інші предмети. Розказав про науково-дослідну та асистентську практики.

Також було повідомлено студентам про можливість проходження курсів з іноземної мови для кращої підготовки до складання ЗНО. Старший викладач Кобильник Р.В. розказав про особливості роботи приймальної комісії та етапи вступної кампанії. Студенти задавали питання, які їх хвилювали та отримували вичерпну відповідь на них.

 

Якщо ти молодий, креативний, амбітний, мрієш досліджувати та вивчати історію не лише України, але і світову історію. Або ти хочеш розповідати про свої дослідження учням у школі та студентам в університеті – тоді ми  чекаємо тебе у нас на спеціальності

032 “Історія та археологія”!