Наукова робота студентки-філологині була відзначена Дипломом ІІІ ступеня

Нещодавно відбулося засідання галузевої конкурсної комісії 2 туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 035 Філологія у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського. На конкурс надійшло 31 наукова робота 37 авторів із 26 закладів вищої освіти, зокрема, України (17) та світу (9). Серед іноземних учасників у підсумковій конференції взяли участь представники освітніх установ Австрії, Німеччини, Польщі, Словаччини, Чехії, Китаю.

Тематика конкурсних робіт стосувалася широкого кола актуальних філологічних проблем, зокрема лінгвістики (лексикологія, фразеологія, стилістика і прагмастилістика), перекладознавства і літературознавства (українська та зарубіжні літератури).

За результатами отриманих рецензій та прилюдного онлайн захисту наукова робота студентки групи А-41 освітньої програми «Англійська мова і література» Софії Погуть під орудою доктора філологічних наук професора Якова Бистрова та почесної професорки Гвельфського університету (Онтаріо, Канада) Дженіс Кулик-Кіфер на тему: “Interrogative clauses in Ukrainian translation: a case study of Kulyk Keefer’s Honey and Ashes” потрапила до списку переможців конкурсу і була відзначена Дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Софію Погуть та її наукових керівників із вагомим досягненням на міжнародному рівні та бажаємо їм подальших творчих та професійних перемог!