Вручення студентам-випускникам спеціальностей «Середня освіта (Історія)» й «Історія та археологія» дипломів бакалавра

4 липня 2023 р. були вручені дипломи бакалавра цьогорічним 28 випускникам спеціальності 014 Середня освіта (Історія) і 25 випускникам спеціальності 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр» (денна форма навчання) Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

Наші випускники – майбутні і теперішні педагоги, вчителі історії і суспільствознавчих предметів, працівники музейної, архівної і бібліотечної сфери – є серед тих випускників Університету, які здобули не тільки перший важливий успіх в житті у здобутті вищої освіти, а й нові можливості та перспективи для самореалізації.

Студенти «молодших» курсів спеціальностей 014 Середня освіта (Історія) і 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр» та професорсько-викладацький склад кафедри історії України і методики викладання історії пишаються Вами! Бажаємо вам і надалі з легкістю підкорювати нові горизонти в улюбленій професії, здобуваючи любов аудиторії та визнання з боку школярів і вчителів закладів освіти! Нехай незламним буде прагнення до самовдосконалення, далекоглядними плани і незмінним бажання бути професійним вчителем, музейним працівником, архівістом, бібліотекарем! Залишайтеся успішними, радісними, оптимістичними, користуйтеся здобутими знаннями на своє благо і творіть добро для благополуччя власної родини, Прикарпаття і нашої країни!