Запрошуємо на заходи до Дня кар’єри ЄС!

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в м. Івано-Франківськ 18-19 жовтня 2023 року. Співорганізаторами події є Інформаційний центр ЄС кафедри міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Дата, час, місце: відкриття «Дня кар’єри ЄС» відбудеться 18 жовтня о 10:00 у приміщенні Центру Інноваційно освітніх технологій “PNU EcoSystem”.

На початку відбудеться панельна дискусія: «Неформальна освіта як інструмент професійного розвитку».

Модераторка: кандидатка політичних наук, керівниця Інформаційного центру ЄС Наталія Марчук.

Спікери:

– Мар’яна Циганин, начальниця відділу молодіжної політики Івано-Франківської міської ради;

– Ігор Мандар, директор IT Step Academy в Івано-Франківську;

– Любомира Пілецька, докторка психологічних наук, професорка, завідувачка кафедри соціальної психології ПНУ ім. Василя Стефаника;

– Юлія Ляхович, комунікаційна менеджерка проєкту “Нова економіка Івано-Франківська”;

– Іван Хом’як, керівник Івано-Франківського молодіжного центру “Рух”;

– Презентація EU Study Days від випускниці Єврошколи Лідії Личагіної.

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/feT1MFVuUE5jyrPm7

Посилання на пряму трансляцію буде надіслано після реєстрації.

Також з нагоди відзначення цього дня пройдуть тренінги soft skills. Місце проведення буде повідомлено після реєстрації.

18 жовтня о 12.00, Тренінг № 1 «Навички майбутнього: як інвестувати в себе вже сьогодні». Тренер: Ігор Мандар, директор IT Step Academy в Івано-Франківську. Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/feT1MFVuUE5jyrPm7.

19 жовтня о 10.00, Тренінг № 3 «Мистецтво самопрезентації».Тренерка: Юлія Чікель, радіоведуча, засновниця школи комунікації ”You Speak”. Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/feT1MFVuUE5jyrPm7.

19 жовтня об 11.00, Тренінг № 3 «Як отримати стипендію на навчання за програмами Еразмус+». Тренерка: Мар’яна Сигидин, керівниця відділу міжнародних зв’язків Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Посилання на реєстрацію: https: //forms.gle/feT1MFVuUE5jyrPm7.

Довідково. День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у більше ніж 15 містах України протягом останніх п’яти років.

День Кар’єри ЄС – це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.

Під час заходу гості дізнаються: про поширення принципів та підходів Європейського Союзу у сферах молодіжної зайнятості, навчання протягом життя, а також пріоритетів соціального та економічного розвитку ЄС; про кращі практики взаємодії вищих навчальних закладів із роботодавцями для прогнозування потреб у знань і навичках; обговорять сучасні тенденції на ринку праці та ті знання і навички, яких очікують роботодавці від майбутніх працівників; тренінги допоможуть учасникам розвинути soft skills, наприклад, навички комунікації, співробітництва, самопрезентації та пошуку роботи, емоційного інтелекту тощо.

День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива».

Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

За подальшою інформацією прохання звертатися до організаторів у у м. Івано-Франківськ, Наталя Марчук, тел. 067 650 9658, natali.marchuk@gmail.com