Відкриття памʼятного стенду, присвяченого студентам і випускникам факультету історії, політології і міжнародних відносин, які загинули за Україну

«Вічне світло героїв у пам’яті майбутнього України» – під таким гаслом пройшло відкриття памʼятного стенду присвяченого студентам і випускникам факультету історії, політології і міжнародних відносин, які загинули за Україну. Щоб вшанувати памʼять, щоб залишити вічну згадку про них, як у наших серцях так і в стінах нашого університету, ми створили пам’ятний стенд.

Відкриття відбулося 18 жовтня у холі факультету історії, політології і міжнародних відносин. На подію було запрошено першу проректорку – Якубів Валентину Михайлівну та отця Андрія для освячення памʼятного стенду. Також із промовою виступив декан факультету історії, політології і міжнародних відносин – професор Кугутяк Микола Васильович.
Організаторами заходу були студентський сенат спільно з адміністрацією факультету, макет та дизайн розробив Роман Петрів – дизайнер, аспірант 2-го курсу інституту мистецтв, а матеріальну допомогу надала профспілкова організація викладачів.
Щиро вдячні усім, хто долучився до заходу і вшанував пам’ять наших воїнів. А також людям, які долучилися до створення памʼятного стенду.
Слава Україні!
Героям Слава!