З Днем Гідності та Свободи!

У цей День ми вшановуємо усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь. Наш студент Роман Гурик був у числі перших, який розумів цінність свободи і закликав інших йти на боротьбу. Життя хлопця обірвала куля снайпера. 20 лютого 2014-го він загинув на вулиці Інститутській у Києві. Роман – це мужній борець, який віддав своє життя за те, щоб наступні покоління жили у вільній, демократичній країні.

День Гідності та Свободи став зразком утвердження ідеалів свободи й демократії в Україні.

З нагоди відзначення цього Дня щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.

Тодішні події в Україні сколихнули весь світ і розбудили повстанський козацький дух українського народу. Уся світова спільнота була вражена патріотизмом українців.

Бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди у домівках, віри у щасливе майбутнє Української держави.

Слава Україні! Героям слава!