На факультеті туризму пройшов майстер-клас від Асоціації «UCM-Italy»

У рамках підписаної угоди про співпрацю між ПНУ та Асоціацією «UCM-Italy» в лабораторії кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму упродовж листопада та грудня проводилась серія майстер-класів для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від Паоло Брешиа, президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy.

Тема майстер-класів: «Особливості сучасної італійської кухні». Зокрема, шеф-кухар та голова U.C.M. Паоло Брешиа показав технологію приготування різних видів паст та соусів. На першому майстер-класі студенти поглибились у таємниці вибору інгредієнтів. Адже якість продуктів – ключ до справжнього смаку італійської кухні.

Як зазначили наші італійські партнери, таємниця справжньої італійської пасти полягає в майстерності роботи з тістом. Тому студенти вчились самостійно робити тісто, використовуючи традиційні італійські методи та продукти.

Наочно студентам демонстрували способи подачі страв та напоїв, а також розповідали про особливості оформлення італійських страв при подачі.

У процесі приготування страв Паоло Брешиа поділився також своїми кулінарними секретами.

Даний майстер-клас – це не просто готування, а щось більше – це обмін смаком та культурними традиціями.

А також, студенти мають можливість надалі ознайомлюватись із особливостями та звичками місцевої італійської культури в наступних майстер-класах.

Дякуємо нашим італійським партнерам, а особисто Паоло Брешиа за чудовий досвід та нові гастрономічні враження.

В подальшому плануються наступні майстер-класи для професійного зростання студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».