Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Творимо добро своїми руками»

6 грудня на території парафії «Різдва пресвятої Богородиці» було проведено благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України «Творимо добро своїми руками». Організатори ярмарку: професорка кафедри початкової освіти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Оксана Цюняк, доцентки цієї ж кафедри Світлана Довбенко, Марія Копчук-Кашецька. У добро вірять ті, хто його творить. Об’єднані ідеєю творити добро студенти ІІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського фахового коледжу презентували вироби, виготовлені на заняттях з методики трудового навчання з практикумом: вишиті прикраси на ялинку, м’які іграшки з фетру, вироби з ниток та кольорового паперу тощо.

Студенти І курсу педагогічного факультету пропонували присутнім домашню випічку, печиво, тістечка, торти та інші солодощі.

Як зазначила професорка кафедри Оксана Цюняк: «обов’язок кожного із нас, допомогти тому, хто потребує допомоги, особливо в такий складний час. Нині благодійність перетворюється у стиль життя, який дозволяє почувати себе Людиною, дає можливість дивитися на світ через призму позитиву та добра. Саме такий захід об’єднує університетську родину ПНУ у єдиному бажанні допомогти нашим військовим прискорити перемогу над російськими окупантами та повернути мир і спокій. Тішить те, що наші студенти є активними та небайдужими, мають чітку громадянську позицію. Нехай спільна молитва про якнайшвидше припинення війни та підтримка наших Захисників і Захисниць буде нашим важливим кроком на шляху до перемоги».

Кафедра початкової освіти висловлює велику вдячність ректору університету Ігорю Цепенді, директору Івано-Франківського фахового коледжу Юрію Москаленку, декану Педагогічного факультету Оксані Кондур, заступнику декана Наталії Кирсті, заступнику директора коледжу Тетяні Полякові, завідувачу педагогічного відділення Людмилі Ликтей, о. Віталію Сенько, професорсько-викладацькому складу університету, працівникам і студентам, іванофранківцям за активну участь у ярмарку і донат на ЗСУ.

На зібрані під час благодійного ярмарку кошти в сумі 33 000 грн. організатори придбають лікієві акумулятори (250 ампер) для 201 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Разом ми − сила! Разом − до Перемоги! Слава Україні!