Студенти-художники створили оформлення центру дошкільної освіти на педагогічному факультеті

Впродовж 2023-2024 рр. налагоджена ефективна співпраця між кафедрами образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Навчально-наукового інституту мистецтв ПНУ та кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти педагогічного факультету ПНУ.

З ініціативи доктора педагогічних наук, професора Неллі Лисенко студенти 4 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» – Анастасія Бобко, Марта Будна, Ольга Бесащук, Анастасія Сапуга під керівництвом викладачів Володимира Сандюка, Лариси Сандюк виконали художнє оформлення (настінні розписи). Це моделі інтер’єру освітнього простору сучасного закладу дошкільної освіти на педагогічному факультеті.

Ця робота є органічним доповненням стендів, виконаних студентами кафедри дизайну і теорії мистецтв (кер. Ірина Чмелик), й дасть можливість навчатися студентам – майбутнім педагогам в гармонійному естетичному середовищі, а для молодих митців – це велика школа навчання і практики, набуття досвіду роботи з монументальними, архітектурними формами.